Spomen o životu hrvatskog mislitelja. Povodom 30 godina smrti Pavla Vuk-Pavlovića - Zagorac, Ivana (Array, 2006)
Prisjećanje na život i djelo Pavla Vuk-Pavlovića, a povodom obilježavanja 30 godina od njegove smrti.