6. Lošinjski dani bioetike - Jurić, Hrvoje (Array, 2007)
Članak predstavlja prikaz međunarodne znanstveno-kulturne manifestacije 6. Lošinjski dani bioetike, koja je održana od 10. do 13. lipnja 2007. u Malom Lošinju. U okviru manifestacije održani su međunarodni simpozij o stalnoj temi Integrativna bioetika i nova epoha, studentska bioetička radionica Tjelesne modifikacije, okrugli stol Voda kao bioetički problem, Godišnja skupština Hrvatskog bioetičkog društva, te Godišnji sastanak Upravnog odbora Međunarodne federacije filozofskih društava (FISP).