6. Lošinjski dani bioetike - Jurić, Hrvoje (2007)
Članak predstavlja prikaz međunarodne znanstveno-kulturne manifestacije 6. Lošinjski dani bioetike, koja je održana od 10. do 13. lipnja 2007. u Malom Lošinju. U okviru manifestacije održani su međunarodni simpozij o stalnoj temi Integrativna bioetika i nova epoha, studentska bioetička radionica Tjelesne modifikacije, okrugli stol Voda kao bioetički problem, Godišnja skupština Hrvatskog bioetičkog društva, te Godišnji sastanak Upravnog odbora Međunarodne federacije filozofskih društava (FISP).
Projekt MZOS
HRV