Treći i četvrti Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (2007)
Treći Egejski seminar u Zagrebu održan je 27. ožujka 2007. Gost predavač bio je profesor Oliver Dickinson sa Sveučilišta u Durhamu, predavanje je nosilo naziv "Golden Mycenae - the beginning of civilisation in Mainland Greece". Četvrti Egejski seminar u Zagrebu održan je 24. travnja 2007. Gost predavač bio je profesor Robert Arnott sa Sveučilišta u Birminghamu, predavanje je nosilo naziv "Trauma and surgery amongst the Minoans and Mycenaeans". Članak donosi prkaz obaju predavanja te onih dodatnih koja su profesori održali na Odsjeku za arheologiju.
Projekt MZOS
HRV