Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (Array, 2008)
Donosi se prikaz pet egejskih seminara koji su odžani od studenog 2006. do studenog 2007. godine održani u Zagrebu. Uz sažetke predavanja donose se i kratki životopisi gostujućih predavača.