Kamene posude iz Červara - Girardi Jurkić, Vesna; Šimić-Kanaet, Zrinka; Tibljaš, Darko (2007)
Na arheološkom lokalitetu Červar- Porat unutar gospodarske vile tijekom arheološkog istraživanja pronađeno je 14 kamenih ulomaka. Tipološkom analizom utvrđeno je da su to dijelovi kamenih cilindričnih posuda.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV