Dimenzije struke. Razgovor s Igorom Fiskovićem - Basić, Ivan (Array, 2008)
Intervju sa cijenjenim povjesničarom umjetnosti Igorom Fiskovićem, članom Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 1971. godine. Razgovor povodom 130. jubileja Odsjeka za povijest umjetnosti, 20. godišnjice smrti prof. Milana Preloga (1919-1988) i izložbe "Dominikanci u Hrvatskoj" koju je uredio Igor Fisković.