Hypertext now! - Cvek, Sven; Koroman, Boris; Peović Vuković, Katarina (2000)
Tekst predstavlja hipertekstualnu teoriju koja je '90-tih godina počela izučavati novomedijsku pismenost. Rad predstavlja hipertekstualnu terminologiju: link, leksija, hipertekst.
HRV