Folia onomastica Croatica. Knjiga 12-13 (2003-2004) - Bertoša, Mislava (Array, 2008)
Prikaz svečanog dvobroja časopisa Folia onomastica Croatica. Knjiga 12-13 (2003-2004), Zagreb 2006, posvećenog sedamdesetoj obljetnici života akademika Petra Šimunovića.