Kako roditelji kažnjavaju djecu i što djeca misle o tome - Kušević, Barbara (2008)
U radu su ukratko predstavljeni rezultati istraživanja provedenog na uzorku od 86 učenika sedmih i osmih razreda osnovne škole, kojemu je cilj bio otkriti načine roditeljskog kažnjavanja djece u dobi od 13 i 14 godina, razlike u kažnjavanju s obzirom na spol djeteta te dječje viđenje kažnjavanja u obitelji.
Projekt MZOS
HRV