Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (2006)
U Zagrebu je u Muzeju Mimara 29. studenog 2006. g. održan prvi Egejski seminar u organizaciji Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Ureda za tisak Grčkog veleposlanstva u Hrvatskoj. Gost predavač bio je Vassilis Aravantinos, ravnatelj Arheološkog muzeja u Tebi, a naslov njegova predavanja "Mycenaean Thebes: results of the most recent excavations".
HRV