Šesti i sedmi Egejski seminar u Zagrebu - Tomas, Helena (2008)
U Zagrebu su održani šesti i sedmi Egejski seminari u organizaciji Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Ureda za tisak Grčkog veleposlanstva u Hrvatskoj. Prvi predavač bila je Elizabeth French s predavanjem "Agamemnon's Mycenae", a drugi Lena Papazoglou Manioudaki s predavanjem "Prehistoric golden treasures of the National Archaeological Museum of Athens".
Projekt MZOS
HRV