William i Martha Sears (2008): Povezujuće roditeljstvo - Kušević, Barbara (Array, 2008)
Priručnik Povezujuće roditeljstvo pedijatara Williama i Marthe Sears nudi originalan pristup odgoju temeljen na profesionalnom znanju autora, ali i roditeljskom iskustvu stečenom s vlastitom djecom. U četrnaest poglavlja knjige autori zagovaraju instinktivni način skrbi o djetetu koji uključuje mnogo dodira i bliskosti, a koji je iz suvremenog odgoja gotovo potisnut zbog brojnih stručnjaka koji su tijekom posljednjih desetljeća roditeljima sugerirali da odgovaranje na djetetove potrebe stvara razmaženu djecu.