Tetka Julija i piskaralo - Polić-Bobić, Mirjana (Array, 1979)
Prikazana je narativna struktura i sturktura sadržaja romana, autoreferencijalnost i autobiografizam kao modeli koji se stalno izmjenjuju, te veza između “ visoke” pripovjedne proze i namjerno oponašanih modela trivijalne sentimentalne proze.