Reatribucija ekloga pogrešno pripisanih Rajmundu Kuniću - Bratičević, Irena (Array, 2008)
2003. autorica je objavila rad u kojem tri ekloge iz rukopisa 386/1, 2 Znanstvene knjižnice u Dubrovniku pripisuje isusovačkom pjesniku Rajmundu Kuniću. Ovdje opovrgava vlastitu atribuciju, nakon uvida u izdanje "Arcadum carmina. Pars altera" (Rim, 1756), iz kojeg je vidljivo da je spomenute pjesme napisao talijanski isusovac Carlo Noceti.