Prikaz knjige Mirele Španjol Marković: Moć uvjeravanja - govorništvo za menadžere (i one koji to žele postati) - Kišiček, Gabrijela (2008)
Prikaz knjige Mirele Španjol Marković: Moć uvjeravanja - govorništvo za menadžere (i one koji to žele postati)
Projekt MZOS
HRV