Vladimir Ribić. Antropologija postsocijalizma. Zbornik radova. - Potkonjak, Sanja (2008)
Prikazuje se knjiga Antropologija postsocijalizma, urednika Vladimira Ribića, koja je objedinila radove sudionika na konferenciji Tranzicija i postsocijalizam: antropološka istraživanja. Knjiga pristupa tranziciji i postsocijalizmu kao socijalnom fenomenu koji se manifestira konkretno (fizički) i diskurzivno mijenjajući referentne okvire postojanja u regiji.
Projekt MZOS
HRV