Prepoznavanje poznatih glasova studenata fonetike u normalnom govoru, normalnom filtriranom, prikrivenom i prikrivenom filtriranom govoru - Varošanec-Škarić, Gordana (Array, 2008)
Željelo se ispitati kako studenti fonetike (N=12)koji se međusobno poznaju duže od dvije godine, prepoznaju govornike unutar skupine u normalnom govoru, u normalnom filtriranom govoru poput telefonske transmisije, prikrivenom i prikrivenom filtriranom govoru.