O grčkom jeziku - Erdeljac, Vlasta (1983)
Grčki jezik naziv je za zasebnu skupinu indoevropske jezične porodice. Ovaj rad pruža kratak uvod u dijalekte grčkog jezika.
Projekt MZOS
HRV
Keywords: studije o grčkom jeziku; grčki dijalekti