IPOD u ranom djetinjstvu: mobilna tehnologija i pričanje priča - Kušević, Barbara (Array, 2009)
Rad se bavi utjecajem iPod-a na osmišljavanje originalnih digitalnih priča studenata predškolskog odgoja koje podupiru njihovo razumijevanje načina na koji djeca uče.