Razmišljanja o prijelazu u školu - Kušević, Barbara (Array, 2009)
Rad se bavi problematikom uspješnog prijelaza djeteta iz predškolske ustanove u školu. Pripremljen prema tekstu Rethinking the transition to school (2008).