Diskretni šarm parafraze - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak sažima povijest pojma parafraza, povijest prakse parafraziranja te upozorava na njezine pojavne oblike i retorički potencijal u suvremenim diskurzivnim praksama.