Verbalna šminka za svaku prigodu - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak predstavlja hiperbolu kao ključnu figuru pretjerivanja u jezičnoj i vizualnoj komunikaciji. Teze su oprimjerene književnim citatima (od Homera do M. Jergovića), reklamnim sloganima, karikaturama i slikom R. Magrittea.