Što se sve događa 30. veljače - Bagić, Krešimir (Array, 2009)
Članak opisuje adinaton, logičko-diskurzivni stereotip za kojim se poseže kada se kani iskazati nemogućnost da se što dogodi i kada se ta nemogućnost hoće izrazito afektivno podcrtati. Upotrebe retoričkih klišeja poput 'kad na vrbi rodi grožđe', 'na Sveto Nigdarjevo', 'kad Sava poteče od ušća prema izvoru' promotrene su u rasponu od Biblije do recentnih političkih praksi, medijskih jezika, internetskih foruma...