O NEKIM NASELJIMA U PORJEČJU RIJEKE PLITVICE TIJEKOM SREDNJEGA I POČETKOM RANOGA NOVOG VIJEKA - Petrić, Hrvoje (2008)
Na temelju objavljenih i neobjavljenih izvora te literature autor daje temeljne obavijesti o počecima nekoliko izabranih naselja uz rijeku Plitvicu od izvora pa do ušća u rijeku Dravu blizu sela Veliki Bukovec.
Projekt MZOS
HRV