Prilozi mjesta i smjera u staroslavenskom jeziku i hrvatskoglagoljskim tekstovima 14. i 15. stoljeća - Kuštović, Tanja (Array, 2008)
U tekstu se analiziraju prilozi smjera i mjesta u hrvatskoglagoljskim liturgijskim (Hrvojev misal, Misal Illirico 4, Novakov misal, Ročki misal) i neliturgijskim tekstovima (Kolunićev zbornik, Pariška pjesmarica).