Zbornik radova Revizija prošlosti na prostorima bivše Jugoslavije, ur. Vera Katz, Institut za istoriju, Posebna izdanja, knj. 4, Sarajevo 2007, 337 str. - Janković, Branimir (2008)
Prikaz knjige Zbornik radova Revizija prošlosti na prostorima bivše Jugoslavije, ur. Vera Katz, Institut za istoriju, Posebna izdanja, knj. 4, Sarajevo 2007, 337 str.
Projekt MZOS
HRV