Značaj heuristike sidrenja - Bokulić, Marko; Polšek, Darko (2009)
Tekst je pregled različitih koncepcija objašnjenja heuristike sidrenja koju su eksperimentalno utvrdili Kahneman i Tversky, i pregled novih eksperimentalnih podataka o djelovanju te heuristike.
Projekt MZOS
HRV