Potraga za vječnim ili putopis na kraj svijeta - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (Array, 2008)
U tekstu je riječ o prikazu suvremenog romana ruskoga pisca Ilje Stogoffa "Mrtvi mogu plesati".