Pax et Bonum FF-AM – Arheološka zbirka Franjevačkog samostana u Sinju - Pavlović, Ana (Array, 2008)
Predstavljanje kataloga Arheološke zbirke Franjevačkog samostana u Sinju, od prapovijesnih artefakata, egipatskih starina, skulpturalne arheološke ostavštine, amtičkih natpisa, antičkog stakla, keramičkog fundusa, metalnih i koštanih malaza, antičkog oružja i oruđa, starokršćanskih i srednjovjekovnih spomenika.