Između dnevne i zauvijek upamćene karikature - Dulibić, Frano (2008)
Tekst razmatra i analizira aspekte povijesti svakodnevice koje se mogu pratiti iz šezdesetogodišnjeg karikaturističkog rada Ota Reisingera.
Projekt MZOS
HRV