Hortus Artium Medievalium. Journal of the International Research Center for Late Antiquity and Middle Ages , Vol. 14, Zagreb-Motovun, 2008. - Zeman, Maja (2008)
Prikaz 14. izdanja međunarodnog znanstvenog časopisa Hortus artium medievalium Međunarodnoga istraživačkog centra za kasnu antiku i srednji vijek Sveučilišta u Zagrebu.s pregledom objavljenih radova
Projekt MZOS
HRV