Poučavanje hrvatskoga na inozemnim sveučilištima i visokim učilištima u prošlosti i danas - Samardžija, Marko, lingvist (Array, 2008)
U radu se donosi kratak pregled poučavanja hrvatskoga jezika na inozemnim sveučilištima od kraja XIX. stoljeća do danas.