(Društvenost u suvremenom gradu) - (Čaldarović, Ognjen) (1987)
U radu se raspravlja o tome koliko suvremeni urbani prostori - gradovi omogućuju razvoj društvenosti, odnosno koliko procesom planiranja i načinom izgradnje nju potiču ili sprečavaju.
HRV