(Sociološki aspekti informiranja kao pretpostavka efikasnog suprostavljanja opasnostima) - (Čaldarović, Ognjen) (2005)
U radu se ukazuje na značaj i potrebu potpunog, cjelovitog i ažurnog informiranja o opasnostima kao način da se opasnostima efikasnije suprotstavi.
HRV