Daleko od očiju : Vizualnost, ne/vidljivost i Bijeli šum - Cvek, Sven (Array, 2004)
Članak analizira konstituiranje kolektivnoga subjekta u DeLillovom romanu White Noise. Teza je članka da je vizualnost privilegirano polje u kojem se očituju društveni i etički odnosi u romanu.