Romolo Venucci. Riječki doprinos hrvatskoj avangardi - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2009)
Članak je prikaz izložbe "Romolo Venucci. Izbor iz donacije MMSU-a, slike i crteži (1927.-1935.)" koja je održana u samoborskoj Galeriji Prica od 15. 4. do 3. 5 2009.