(Percepcija generalizirane društvene nepravde - sindrom NIMBY) - (Čaldarović, Ognjen) (2002)
U radu se problematizira postojanjeni učinak djelovanja sindroma NIMBY. na primjeru sociologijski relevantnih karakteristika društava u tranziciji.
HRV