Vizualna nijemost - Majić, Ivan, kroatist (Array, 2009)
Rad je prikaz izložbe fotografija "Obrtni spektakl" Rosane Ratkovčić i Fedora Kritovca postavljenoj u Galeriji Karas u Zagrebu od 10. lipnja do 30. lipnja 2009.