Interdisciplinarna studiozna istraživanja - Pandžić, Vlado (1999)
U tekstu Interdisciplinarna studiozna istraživanja prikazana je knjiga Ane Pintarić U potrazi za skladom koja je objavljena 1998. u Osijeku.
HRV