Hrvatski jezik u Hrvatskom saboru - Pandžić, Vlado (Array, 2006)
U ovome radu donosi se pregled želja, nastojanja i borbe za hrvatski jezik u Hrvatskom saboru (1847.), posebice u posljednjih pedesetak godina prije povijesnoga prihvaćanja hrvatskoga kao službenog jezika.