Književnost u odgoju i obrazovanju i slika - Pandžić, Vlado (1990)
U radu se raspravlja o vizualizaciji suvremene nastave književnosti. Posebno su predstavljena istraživanja uloge televizije, filma i stripa u nastavi književnosti.
HRV