XVII Roman Military Equipment Conference (ROMEC) ZAGREB 24-27.05. 2010. - Tončinić, Domagoj (Array, 2009)
Rad najavljuje XVII ROMEC (Roman Military Equipment Conference)koj će se održati u Zagrebu od 24 do 27.05.2010. godine.