Epistemologija metodike - Pandžić, Vlado, kroatist (2008)
Tekst je prikaz knjige Ante Bežena "Metodika – znanost o poučavanju nastavnog predmeta /Epistemologija metodike u odnosu na pedagogiju i edukologiju – s primjerima iz metodike hrvatskoga jezika/", Učiteljski fakultet, Zagreb, 2007.
HRV