Izbjegla djeca iz Bosne i Hercegovine i učenje hrvatskoga jezika - Pandžić, Vlado (Array, 1993)
Izbjegla su djeca iz Bosne i Hercegovine imala povelike teškoće tijekom učenja hrvatskoga jezika u hrvatskim školama. U radu su predstavljena istraživanja u ratnoj godini 1992.