Metodološke (metodičke) značajke programa hrvatskoga jezika za gimnazije i strukovne škole - Pandžić, Vlado (1996)
U ovom radu se raspravlja o metodološkim (metodičkim) obilježjima programa hrvatskoga jezika, književnosti i jezičnoga izražavanja za gimnazije i strukovne škole u Hrvatskoj koji su objavljeni, nakon što su propisani za uporabu, u Glasniku Ministarstva prosvjete i športa Republike Hrvatske, posebno izdanje, Zagreb, 1. kolovoza 1995.
HRV