Nadahnjujući uzorci svrhovita govorenja (Ante Kostantin Matas, Propovijedi i govori) - Pandžić, Vlado (Array, 1999)
Prikaz knjige Ante Kostantina Matasa koju su za tisak priredili Mate Matas i Ivana Matas.