Rad na projektu - važan oblik školskog rada - Maleš, Dubravka (1996)
Od suvremene se škole očekuje da svakom učeniku omogući da njegove sposobnosti i interesi dođu do izražaja i budu zadovoljeni. Jedan od oblika rada koji omogućuju takvu individualizaciju je rad na projektu
HRV