Raznolikost talijanske tradicije u umanjenom mjerilu - Trška, Tanja (2009)
Prikaz izložbe "Crteži starih talijanskih majstora iz fundusa Kabineta grafike HAZU", Kabinet grafike HAZU, Zagreb, 10. III. - 10. V. 2009.
HRV