Jan Čaplović i Hrvati zapadne Mađarske 1828. godine - Holjevac, Željko (Array, 2007)
U radu se analitički obrađuju prilike kod Hrvata na tlu današnje zapadne Mađarske na temelju regnikolarne konskripcije iz 1828. godine